No-crush wielen

Wij hebben het wiel niet uitgevonden - slechts geperfectioneerd!

Een van de topproducten van Herikon is het no-crush wiel. Als mede-ontwikkelaar van het no-crush wiel en producent van het eerste uur hebben wij een unieke kennis opgebouwd die wordt vertaald in een maatgesneden product voor vrijwel iedere OEM-machine. Daarvoor beschikken wij over een ruim assortiment standaardmaten die we kunnen leveren in diverse hardheden en kleuren. Als flexibele partner bieden we natuurlijk de mogelijkheid om te variëren met diverse kwaliteiten polyurethaan voor uw specifieke toepassing.

Onze no-crush wielen bieden u optimale prestaties en unieke oplossingen voor veeleisende situaties. Door gebruik te maken van een specifieke spaakconstructie kunnen de wielen zeer delicate materialen verplaatsen die normaal gesproken door conventionele wielen en rollen beschadigd zouden worden.

De excellente mechanische eigenschappen van polyurethaan zoals flexibiliteit, goede scheur- en treksterkte en hoge slijtageweerstand verbeteren uw productiviteit en verhogen de precisie en kwaliteit van uw machines.

Ons no-crush wiel vindt door zijn techniek steeds vaker zijn toepassing in de algemene machinebouw, denk hierbij bijvoorbeeld aan machines die worden ingezet in de hout- of voedingsmiddelenindustrie.

Samengevat hebben Herikon no-crush wielen de volgende eigenschappen:

  • zeer slijtvast
  • geluidsreducerend
  • non-marking
  • OEM-onafhankelijk
  • vele standaardmaten in verschillende hardheden: van 35° tot 95° shore A

Eigenschappen

Geluidsreductie
Zeer lage interne warmteopbouw
Hoge weerstand tegen slijtage
Tegen slijtage hoge dynamische draagkracht
Draagkracht hoge mechanische belastbaarheid
Maatvastheid
Laag soortelijk gewicht